Klopp o odlukama VAR-a: Ovo nije cool...
(Foto: EPA)

Menadžer Redsa

Klopp o odlukama VAR-a: Ovo nije cool...

Midhat Šljivak

Liverpool je tek u devetom kolu Premiershipa po prvi put prosuo bodove.

Redsi su odigrali 1:1 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu, a menadžer tima sa Anfielda Jurgen Klopp ima jasno viđenje oko onoga šta je koštalo njegov tim danas.

"Rezultat je dobar. Nije ono što smo željeli prije utakmice, ali kako se sve razvijalu na terenu, osjećam da trebamo biti sretni. Uzeli smo bod nakon što smo dugo imali zaostatak", rekao je Klopp i nastavio je:

"Imali smo dobrih trenutaka u drugom poluvremenu, ali mi se ne sviđa ono što sam vidio u prvom. Dali smo im šansu da rade šta žele, da budu agresivni i da dobijaju duele. Bili su bolji od nas, branili su se dobro, a zatim su postigli gol koji je pokazao sve probleme VAR-a", dodaje Klopp.

Nastavio je o sudiji Martinu Atkinsonu...

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Gospodin Atkinson je dopustio nastavak akcije jer tako pravilo VAR-a, a VAR je pokazao da je bilo kontakta i da je bio faul. Međutim, to nismo mogli promijeniti, oni su imali dosta da trče do postizanja gola i to nije cool. Zatim smo mi postigli gol koji je poništen i sve je poprilično išlo protiv nas danas. Na kraju ipak nismo izgubili i zasluženo smo osvojili bod", rekao je Klopp.

Liverpool u narednom kolu igra protiv Tottenham.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi