Objavljene su postave za derbi: Veliki udarac za Liverpool, nekoliko dobrih vijesti za United
Liverpool će danas biti bez Salaha

Može li ekipa Olea Gunnara Solskjaera prekinuti niz Redsa?

Objavljene su postave za derbi: Veliki udarac za Liverpool, nekoliko dobrih vijesti za United

S. Pašalić

Manchester United i Liverpool danas na Old Traffordu igraju veliki derbi u meču 9. kola Premier lige.

Dva tima u različitim raspoloženjima dočekuju ovaj meč s obzirom da je United u velikoj krizi, a Liverpool je u sjajnoj formi i ima svih osam pobjeda od početka prvenstva.

Liverpool želi nastaviti svoju seriju, ali danas će biti dosta oslabljen. Naime, objavljene su postave za ovaj meč, a Mohamed Salah danas ipak neće nastupiti zbog povrede i njega će zamijeniti Origi.

Ipak, dobra vijest za navijače Liverpoola je da će golman Alisson nakon oporavka od povrede konačno nastupiti i bit će od prve minute na terenu.

Kod Uniteda se Wan-Bissaka vratio nakon povrede i danas će igrati od prve minute, a priliku bi mogao dobiti i Anthony Martial koji se također oporavio od povrede, ali danas počinje meč sa klupe.

David de Gea također počinje na golu Uniteda od prve minute iako je bio upitan zbog povrede koju je zadobio u meču Španije protiv Švedske prije nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Tuanzebe, Young, McTominay, Fred, Pereira, James, Rashford

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Mane, Firmino, Origi

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
X ko kuća
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi