)
Urnebesna reakcija Jurgena Kloppa na press konferenciji

Nije razumio pitanje

Urnebesna reakcija Jurgena Kloppa na press konferenciji

Haris Zilić

Liverpool je savladao Aston Villu sa 1:0 u utakmici Premiershipa.

Gol odluke za Redse postigao je Mohamed Salah iz penala sredinom drugog poluvremena,.

Nakon meča zanimljivo je bilo na press kofnerenciji.

Novinar iz Birminghama je postavio pitanje Kloppu, koji nije razumio šta mu pomenuti novinar govori i urnebesnom reakcijom je upitao "Šta?", što je izazvalo smijeh prisutnih u press sali, a snimak je ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije prvi put da Klopp ima slične situacija na pressicama gdje zna napraviti pravu atmosferu. Dolazi često raspoložen i spreman za izjave, a tome svemu su zaslužni i sjajni rezultati njegove ekipe.

Pogledajte i šta je Klopp izjavio nakon jučerašnje utakmice sa Aston Villom:

Top Komentari

King_Kenny
...ovo je Skot,oni ovako pricaju Engleski...totalno nerazumljivi,ja prvi put kad sam ovo cuo mislio sam da se zaj*baju sa mnom jer sam iz BiH...
2 5
Tz_Niko75
Ovaj na akcentu nekom prica, mislim da ga niko nije razumio. Legenda klop
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti