'Spustio' Kloppu, ali sada shvata kakvu glupost je napravio
Dobro raspoloženi navijač Zvezde je nakon pobjeden nad Liverpoolom zaustavio Kloppa kako bi se fotografisao, a onda provicirao, iako Nijemac nije znao šta ovaj pjeva

Nije mu to baš bilo pametno

'Spustio' Kloppu, ali sada shvata kakvu glupost je napravio

E. Škorić

Nakon što se pojavio video u kojem jedan zaposlenik beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" vrijeđa Jurgena Kloppa, čini se da aktera ovog incidenta očekuje žestoka kazna.

Podsjećamo, nakon što je Zvezda s 2:0 pobijedila Liverpool u meču grupne faze Lige prvaka, njemački trener je prilikom ukrcavanja u avion dobio nekoliko upita za fotografisanje s ljudima na aerodromu.

Jedan od tih ljudi je postao hit, pošto je zagrljen s Kloppom pjevao: "Kako pr*a Zvezda".

Odmah su se oglasili i predstavnici AD Aerodroma "Nikola Tesla", pa su saopštili sljedeće:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Uvredu upućenu treneru FK Liverool, Jurgenu Kloppu prilikom odlaska ekipe FK Liverpool sa Aerodroma "Nikola Tesla Beograd" posmatramo kao narušavanje ugleda kako naše kompanije, tako i tradicionalno gostoprimljive Srbije. Žao nam je zbog neprofesionalne i uvredljive reakcije jednog od zaposlenih u Upravi carina na beogradskom aerodromu. Trudimo se da, u svakodnevnom kontaktu sa putnicima, održimo imidž evropskog aerodroma koji je kapija zemlje ljubaznog i gostoljubivog narod. Osuđujemo svako ponašanje koje taj imidž narušava i nadamo se da, za pojedince koji se ne uklapaju u metropolitski duh, ubuduće neće biti mjesta na aerodromu, bez obzira na kompaniju ili instituciju kojoj pripadaju, a koja posluje u okviru našeg aerodroma".

Po svemu sudeći, dotični gospodin će zbog ove reakcije postati bivši uposlenik aerodroma u Beogradu.

Top Komentari

dadopd
Srbijanci kao Srbijanci koji su to divlaci.
25 19
Shik
Netreba osudivati naciju zbog nepromisljenog ispada jedne osobe. Mislim daje tim potezom najvise sebe kaznio i stete nanio.
20 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi