Nijemci tvrde da Klopp ima novi posao, oglasio se i njegov menadžer

Sve se jako brzo proširilo internetom

Nijemci tvrde da Klopp ima novi posao, oglasio se i njegov menadžer

E. Oštraković

Dok Jurgen Klopp priprema teren da dovede nova pojačanja u Liverpool, njemački novinari njegovim imenom licitiraju kao novim selektorom njihove reprezentacije.

Naime, Njemačka reprezentacija nalazi se u veoma teškoj situaciji i na velikom udaru javnosti je selektor Hansi Flick.

Razlog su naravno jako loši rezultati u posljednje vrijeme i javnost smatra da on ne treba biti selektor na narednom Evropskom prvenstvu.

U njemačkim medijima tako se pojavila vijest da će selektorsku poziciju preuzeti trenutni trener Liverpoola, Jurgen Klopp.

O tome se odlučio oglasiti i menadžer Jurgena Kloppa, Mark Kosicke.

Oglasi

"Jurgen ima dugogodišnji ugovor sa Liverpoolom, a njemačka reprezentacija ima selektora. Ozbirom na sve to za nas to nije ni tema", jasan je bio Kosicke.

Klopp je ekipu Liverpoola preuzeo 2015. godine, te je sa ovom ekipom osvojio i Ligu prvaka, ali i engleski Premiership.

Ugovor mu ističe 2026. godine i jako je teško i pomisliti da će napustiti ovu ekipu u skorije vrijeme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je rijeć o Njemačkoj njima u posljednje vrijeme nikako ne ide. Na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Kataru čak nisu prošli grupnu fazu.

Prije toga, na Euru su ispali u osmini finala. Ove godine su odigrali pet prijateljskih utakmica i ostvarili su samo jednu pobjedu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi