Klopp se izvinio čovjeku kojeg je ponizio uoči meča protiv Salzburga
Kloppu je istakao da je bilo glupo kako se ponio prema prevoditelju

Trener Liverpoola se kaje zbog svog ponašanja

Klopp se izvinio čovjeku kojeg je ponizio uoči meča protiv Salzburga

S. Pašalić

Liverpool je sinoć savladao Salzburg u gostima sa 2:0 i potvrdio osvajanje prvog mjesta u grupi E Lige prvaka.

Jurgen Klopp je bio zadovoljan sa igrom svog tima, ali je nakon dolaska na press konferenciji prvo ipak govorio o nečemu drugom.

Naime, uoči ovog meča trener Liverpoola je također održao press konferenciju na kojoj je ponizio prevoditelja koji je pokušavao prevesti riječi Jordana Hendersona koji je također bio u prostoriji.

"S*anje je kad ovdje sjedi njemački prevoditelj, a pored njega trener koji priča njemački. Nije rekao da će biti lagana utakmica, rekao je da će biti teško", rekao je, između ostalog, Klopp.

Ipak, nakon meča je Klopp prvo odlučio da se izvini prevoditelju, a zatim da komentariše meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prije nego što počnemo, želio bih se izviniti za jučer. Znam da je to bilo nepošteno i još više jer se desilo u javnosti.", rekao je trener Redsa nakon meča.

"Bilo je potpuno glupo. Nije mi se svidio način na koji je moj odgovor preveden, ali način na koji sam to riješio bio je glup. Trebao sam učiniti bolje i žao mi je.", dodao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi