Klopp spreman izdvojiti bogatstvo za Havertza

Odlazi iz Bayer Leverkusena?

Klopp spreman izdvojiti bogatstvo za Havertza

E. Oštraković

Jedan od najvećih talenata u Bundesligi, Kai Havertz, koji nastupa za Bayer Leverkusen uskoro bi mogao obući dres Liverpoola.

Liverpoola.

Naime, Jurgen Klopp spreman je da da izdvoji čak 125 miliona eura kako bi u Liverpool doveo ovog nogometaša.

Za njega su interes ranije pokazali Bayern, Barcelona i Manchester United, te je gotovo sigurno da će ovaj nogometaš ubrzo promijeniti sredinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još prošlog ljeta je Havertz bio povezivan sa mnogim klubovima, ali tada nije došla odgovarajuća ponuda, te je on ostao u Bayer Leverkusenu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

forza_juve
Koju poziciju igra doticni?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi