Klopp se jedva sudržao, ali novinari nisu - Nakon izjave o Van Dijku svi prisutni prasnuli u smijeh

Nakon pobjede na Emiratesu

Klopp se jedva sudržao, ali novinari nisu - Nakon izjave o Van Dijku svi prisutni prasnuli u smijeh

Esmer Oštraković

Fudbaleri Liverpoola ostvarili su pobjedu na Emiratesu u okviru FA kupa protiv Arsenala. Konačan rezultat bio je 2:0 u korist gostujuće ekipe.

Prije početka utakmice potvrđeno je da za Liverpool na ovoj utakmici neće nastupati Virgil van Dijk, čovjek koji je stub odbrane ovog tima.

Uprkos tome što ga nije bilo Liverpool je uspio sačuvati mrežu netaknutom, a prije utakmice Klopp je otkrio zašto Virgila neće biti u sastavu.

"On je bolestan. Dosta naših trenera bilo je bolesno u zadnje dvije sedmice, ali smo imali sreće pa se igrači nisu prehladili", rekao je Klopp.

"Sada se i Virgil prehladio i vidjet ćemo kako će se osjećati sutra. Danas jednostavno nije mogao igrati."

Oglasi

Zanimljiv je bio komentar koji je odmah nakon utakmcie dao Klopp nakon što je ponovo upitan o Van Dijku.

"Nadam se da će moći igrati u narednom kolu. Teško je da Virg izgleda kao go**o, ali tako je izgledao."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uprkos tome što je rekao nekako je Klopp uspio da se ne nasmije, ali to nisu mogli ostali prisutni koji su prasnuli u smijeh.

Podsjetimo Arsenal je dominirao većim dijelom utakmice, ali je Liverpool iskoristio svoje prilike koje je imao na ovoj utakmici i ostvario je pobjedu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi