Klub koji nikad nije igrao u zajedničkoj Premijer ligi ističe kandidaturu za promociju u bh. elitu

Održana Skupština

Klub koji nikad nije igrao u zajedničkoj Premijer ligi ističe kandidaturu za promociju u bh. elitu

A. Čaušević

Pauza između dvije polusezone obično označava period rekapitualcije urađenog te onog što se planira uraditi.

U utorak je održana Izvještajno-izborna sjednica Skupštine NK TOŠK u Restoranu Central – TC MADI. Na sjednici su izabrani novi/stari predsjednik i potpredsjednici Skupštine.

Saopštenje kluba iz Tešnja gdje je najavljena borba za prvo mjesto prenosimo u cjelosti:

“Obavještavaju se članovi Kluba, navijači, sponzori i mediji da je danas održana Izvještajno-izborna sjednica Skupštine Nogometnog kluba TOŠK u Restoranu Central – TC MADI.

Na održanoj sjednici, izabrani su novi/stari:

Predsjednik Skupštine: Dr. Amir Dujsić
Potpredsjednik Skupštine: Senad Brka
Potpredsjednik Skupštine: Anis Mević

Oglasi

Na sjednici Skupštine kluba imenovana je radna grupa koja će izabrati predsjednika Upravnog odbora kluba NK TOŠK Tešanj i direktor kluba Edin Ogrić.

Pored borbe tima za prvo mjesto na tabeli, uporedo će se ozbiljno raditi na poboljšanju infrastrukture NK TOŠK Tešanj na kojem će raditi posebna radna grupa koja je večeras izabrana.

Hvala na odvojenom vremenu i prisustvu večerašnjoj sjednici Skupštine NK TOŠK Tešanj", saopšteno je.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

TOŠK nakon 15 odigranih kola ima 30 bodova i za vodećim GOŠK-om i Igmanom kasni tri boda, zaostatak koji je svakako dostižan.

Inače, klub iz Tešnja nikada nije igrao zajedničku Premijer ligu. Učesnici Premijer lige su bili u sezoni 1999/2000 kada se nisu takmičili klubovi sa cijelog prostora BiH. 

Top Komentari

HiTi
Odlične vjesti iz našeg grada, nisam ni sumnjao u nas i nase sposobnosti, moji Atomci su kraljevi, znaju, umiju i hoće, aferim!
1 0
Bohemia
Jel prezentovan novi projekat za pomocni teren? Bez toga ih ne svatam ozbiljno ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti