Ko će se radovati: U FK Klis imaju jasnu računicu pred meč sezone

Žele tri boda i titulu prvaka

Ko će se radovati: U FK Klis imaju jasnu računicu pred meč sezone

S. Mlaćo
Teme:

Pred nogometašima Klisa u nedjelju je meč sezone. U goste će Troglavu iz Livna i eventualnom pobjedom došli bi do titule prvaka Druge lige Jug.

Klis trenutno ima bod prednosti nad Posušjem, a svi u klubu nadaju se pobjedu u Livnu.

"Računica je jasna: Našem klubu je potrebna pobjeda na gostovanju kod NK Troglav 1918 kako bi trofej stigao u Buturović - Polje bez obzira na rezultat pratioca.

Susret na Gradskom stadionu Zgona igrat će se u nedjelju (2. juni) u 17:30 sati. Eventualno osvajanje ligaške titule bio bi najveći uspjeh u našoj historiji, uz nezaboravni ovosezonski plasman u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

FK Klis se zahvaljuje na brojnim porukama podrške koje dobija iz svih krajeva svijeta", istakli su iz FK Klis putem zvanične stranice.

Klis je u srijedu savladao Branitelj 7:0, a susret je pred sami kraj prekinut s obzirom da su gosti ostali sa šest nogometaša na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi