Koje četiri reprezentacije su poslale ponude Daliću?

Novac nije problem

Koje četiri reprezentacije su poslale ponude Daliću?

E. Škorić

Hrvatski selektor Zlatko Dalić dobio je unosne ponude drugih reprezentacija nakon uspješnog Svjetskog prvenstva.

Dalić je Hrvatsku odveo do finala Mundijala u Rusiji i bilo je za očekivati da će ga htjeti u mnogim zemljama. S obzirom da nije siguran ostaje li selektor Vatrenih, na Dalićevu adresu pristižu brojne ponude.

Po povratku u Hrvatsku Dalić je kazao novinarima da ima četiri izdašne ponude, no nije želio tada reći o kojom zemljama je riječ.

Kako javljaju 24sata, za selektora ga žele Japan, Iran, Egipat i Uzbekistan, te mu nude pravo bogatstvo.

Cifre su daleko veće u odnosu na one koje je zarađivao u HNS-u, no Daliću u ovom trenutku novac nije primarna stvar. Nije isključeno da u narednom periodu Dalić dobije i ponude iz klubova, ali on ipak Hrvatskoj daje prednost u pregovorima. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podjećamo da je Dalić rođen u Livnu, kao igrač je nastupao za Troglav, Hajduk, Dinamo Vinkovce, Budućnost, Velež, Varteks, dok je kao trener vodio Varteks, Rijeku, Dinamo Tiranu, Slaven Belupo, te nekoliko azijskih momčadi.

Top Komentari

Miskolizac
prije svega je ljudina, a sve ostalo je na kraju i nebitno..zlatko idol nacije
6 5
Jaa
Lahko je biti trener na Balkanu dok ti druge zemlje i lige proizvode A kvalitet, ali eto neka ode negdje van i pokaze kvalitet sa domacim fudbaletima pa tek onda mozemo diskutovati o njegovim kvalitetima.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi