Ko propušta naredno kolo: Problemi za Slobodu, Radnik, Zrinjski, Čelik...

Naredne susreti igraju se već u subotu i ponedjeljak

Ko propušta naredno kolo: Problemi za Slobodu, Radnik, Zrinjski, Čelik...

S. Mlaćo

Jučer su odigrani susreti 28. kola Premijer lige BiH. Sarajevo i Zrinjski su slavili pobjede, dok su Željezničar i Široki Brijeg remizirali na Grbavici (0:0).

Krupa je pobjedom nad Tuzlom City ostala u igri za opstanak, dok je GOŠK porazom od Radnika na svom terenu vjerovatno ugasio sve nade.

Naredno kolo igra se u subotu i ponedjeljak. Kada su suspenzije u pitanju, Zlatan Nalić u derbiju njegove Slobode i Željezničara neće moći da računa na Ivana Barabana i Pericu Ivetića.

Radnik će protiv Sarajeva biti bez prvog napadača Irfana Hadžića, dok će Čelik i GOŠK-u u međusobnom duelu nedostajati po jedan nogometaš. Zeničanima Anel Dedić, a gostima Šime Gržan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski nastavljaju borbu za prvaka u Doboj Kakanju kod Mladosti. Blaž Slišković zbog tri žuta kartona neće moći da računa na Peru Stojkića.

FK Zvijezda 09 će u goste Tuzli City bez Marka Brkića.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi