Ko se zadnji smije, najslađe se smije: Navijači Milana i Juvea "razapinju" Perišića
(Foto: Screenshot) Podsmjehivao se Rossonerima zbog kiksa protiv Beneventa, a danas mu je "prisjelo".

Zanimljiva fotomontaža nakon današnjeg poraza Intera

Ko se zadnji smije, najslađe se smije: Navijači Milana i Juvea "razapinju" Perišića

Inter je danas upisao svoj prvi poraz u ovoj sezoni Serije A. Iznenađujući poraz (1:3) Nerazzurrima je nanijela ekipa Udinesea, a navijači Interovih rivala su jedva dočekali neuspjeh Spallettijeve ekipe.

Poraz Intera dolazi i kao poklon navijačima Milana za 118. rođendan njihovog kluba, dok su danas radovali i navijači Juventusa.

Na meti navijača Stare dame se našao fudbaler Intera Ivan Perišić, a svojim potezom su čak, u nekoj mjeri, stali na stranu ljutih rivala, Milana.

Naime, Perišića je kamera nedavno snimila kako se podsmjehuje Rossonerima zbog njihovog remija sa Beneventom (2:2) i prstima pokazuje rezultat tog meča, nakon što je saznao da je golman Beneventa u 95. minuti izjednačio na 2:2.

Navijači Juventusa su se danas, međutim, potrudili i "prepravili" sliku Perišića, tako da on sada pokazuje rezultat kojim je poražena njegova ekipa. Modifikovana Perišićeva slika je brzo postala hit na društvenim mrežama, a posebno se dopala navijačima Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Inter je nakon današnjeg poraza prepustio lidersku poziciju u Seriji A Napoliju, s obzirom da su Sarrijevi izabranici iskoristili kiks Nerazzurra i pobjedom nad Torinom došli do prvog mjesta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije