Ko su trojica napadača u Premiershipu kojima se divi Marcus Rashford?

Mlada zvijezda Manchester Uniteda

Ko su trojica napadača u Premiershipu kojima se divi Marcus Rashford?

Engleska Premier liga je dom nekolicini napadača svjetske klase, a na dobrom putu da postane jedan od njih je i Unitedov Marcus Rashford.

Ole Gunnar Solskjaer mu je od dolaska na klupu Crvenih đavola dao "glavnu ulogu", a on mu to vraća na najbolji mogući način.

Igra odlično Rashford u Premier ligi, ali i u Ligi prvaka, pa je tako svojim golom sa penala u sudijskoj nadoknadi eliminisao PSG i poslao United u četvrtfinale najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Ima Rashford od koga učiti u Premier ligi, a u razgovoru za GQ Hype je otkrio kojim se napadačima u elitnom rangu engleskog fudbala divi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je vjerovatno najkompletniji napač Sergio Aguero. Čak i kada nema svoj dan, on može postići tri ili četiri gola. Za mene je to osobina napadača koju bih uvijek izabrao... Kada ne igrate dobru utakmicu, ali i dalje zabijate. To je vještina samo po sebi", istakao je Rashford, pa dodao:

"Tu je i Harry Kane, njegovo pozicioniranje i kretanje je odlično. Veoma pameta igrač. Također, sviđa mi se i Pierre-Emerick Aubameyang".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi