Ibrahimović: Manchester United mora sve uraditi da zadrži dva igrača ukoliko misli bilo šta osvojiti
Ibrahimović smatra da su Pogba i Rashford ključni za uspjehe Manchester Uniteda

Lagendarni napadač dao svoje mišljenje o budućnosti tima sa Old Trafforda

Ibrahimović: Manchester United mora sve uraditi da zadrži dva igrača ukoliko misli bilo šta osvojiti

S. Pašalić

Zlatan Ibrahimović vjeruje da Manchester United mora graditi svoju budućnost oko dva igrača, Paula Pogbe i Marcusa Rashforda.

Legendarni napadač koji trenutno igra u LA Galaxyju je u svojoj bogatoj karijeri igrao za mnoge evropske velikane pa tako i za Manchester United.

On je za jedan engleski medij dao intervju u kojem je pozvao čelne ljude iz tima sa Old Trafforda da urade sve što je u njihovoj moći da zadrže Paula Pogbu i Marcusa Rashforda i da oni trebaju biti nosioci igre Uniteda u budućnosti ukoliko se žele vratiti u vrh Premier lige.

"Mislim da Paul Pogba ima potencijal da bude najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji", objasnio je Ibrahimović.

"On je dobar momak, jako trenira, sluša, želi postati bolji, želi pobijediti. On želi igrati u svakoj utakmici"

"Priče koje se pojavljuju u javnosti mu ne smetaju, jer kada ste na tom nivou, svi će svašta pričati. Pozitivno, negativno..."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rashford je budućnost Manchester Uniteda. U početku sam ga više vidio kao pojedinca - sada više igra za kolektiv. Kvalitetu koristi više za tim, a ne samo za sebe"

"On ima veliki potencijal i veliku budućnost s Unitedom, a posebno je što dolazi s akademije Uniteda. Mislim da nema granica", zaključio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi