Ko večeras prokle Galatu?
Nevjerovatni pehovi za Galatasaray, pa je trener domaće ekipe za 40-ak minuta morao da izvrši sve tri izmjene u meču u kojem domaćin juriša na novu pobjedu

Tri izmjene za 45 minuta

Ko večeras prokle Galatu?

E. Škorić

U devetom kolu turske Superlige Galatasaray je večeras ugostio Bursaspor.

Ova utakmica prva je u devetom kolu turskog šampionata, a vodeća Galata traži novu pobjedu kojom bi se učvrstila na prvom mjestu.

Nakon prvog poluvremena mreže miruju, ali se domaći trener našao u velikim problemima.

Galatu kao da je neko prokleo, pa je za 42 minute izvršio čak tri izmjene i sve tri su bile prinudne.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prvo je Aziza u 20. minuti zamijenio Maicon, pa Feghoulija Derdiyok, a onda je Inan ušao umjesto povrijeđenog Fernanda u 42. minuti.

Utakmica sama po sebi nije pružila puno, vidjet ćemo može li i "oštećeni" sastav Galate na kraju doći do dobrog rezultata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi