Kobiljar nakon epizode u Olimpiji pronašao novi klub?

Danas odigrao i prvi meč

Kobiljar nakon epizode u Olimpiji pronašao novi klub?

Bivši mladi reprezentativac BiH Rijad Kobiljar karijeru bi mogao nastaviti u Rudaru iz Velenja.

Kobiljar se krajem prošlog mjeseca sporazumno razišao s Olimpijom, u kojoj je za godinu dana provedenih u klubu odigrao tek dvije utakmice, a čini se kako bi na kraju mogao ostati u Sloveniji.

Naime, ovaj mladi bh. nogometaš je danas od prve minute nastupio za Rudar iz Velenja u prijateljskoj utakmici koju je ovaj tim odigrao s Dravogradom, a u narednim danima bi, ukoliko se ne pojavi bolja opcija, trebao i staviti paraf na ugovor.

Slovenački mediji pišu kako će Kobiljar, ukoliko potpiše ugovor, biti ove zime ujedno drugo pojačanje Rudara iz Olimpije. Prethodno je u osmoplasirani tim tamošnje lige sa Stožica stigao Aljaž Krefl.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Prije nego što je otišao u Sloveniju, Kobiljar je igrao u našoj zemlji, tačnije za Sarajevo, Travnik, Olimpik, GOŠK i Zrinjski koji je ujedno na njegovom transferu u Olimpiju zaradio skoro 200.000 eura.

Top Komentari

RASanticeva
Rudar iz Olimpije? Valjda iz Velenja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi