Kobiljar se vratio treninzima Olimpije
Foto: NK Olimpija

Pokušat će se nametnuti novom treneru

Kobiljar se vratio treninzima Olimpije

Mladi bh. internacionalac Rijad Kobiljar ponovo je u trenažnom procesu.

Kobiljar, koji je u zimskom prijelaznom roku zamijenio Zrinjski sa ljubljanskom Olimpijom, pauzirao je u proteklih mjesec dana zbog povrede skočnog zgloba, no danas je to iza njega.

Mediji u Sloveniji pišu kako se ovaj 22-godišnji ofanzivac oporavio od povrede i vratio punim treninzima, a na njemu je sada da povrati staru formu koja mu je, uostalom, i donijela transfer u klub kao što je Olimpija.

U proteklim mjesecima se špekulisalo da bi Kobiljar u potrazi za minutažom mogao otići na posudbu, interesovalo se nekoliko klubova, kako iz Slovenije tako i okruženja, međutim na kraju je ostao u Ljubljani.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjetimo, Kobiljar je u Olimpiju stigao nakon sjajnih igara u dresu GOŠK-a, u kojem je boravio kao posuđen igrač Zrinjskog. Ranije je još nosio dresove Sarajeva, Travnika, Olimpika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi