Lendrić debitovao i postigao prvijenac za Olimpiju

U Kupu protiv Triglava

Lendrić debitovao i postigao prvijenac za Olimpiju

Ivan Lendrić, koji se tokom ljetnog prelaznog roka povezivao sa dolaskom u Željezničar i Zrinjski, večeras je postigao prvi gol za svoj novi klub - Olimpiju iz Ljubljane.

Nekadašnji prvi topnik Premijer lige (2x) zaigrao je za Olimpiju od prve minute duela sa Triglavom u okviru Kupa, a bio je strijelac vodećeg gola za Ljubljančane u 14. minuti kada je dobro reagovao na jednu odbijenu loptu i pospremio je u mrežu.

Olimpija je vodila sve do 83. minute kada je Tijanić zabio za poravnanje, da bi Črnic u 89. minuti pogodio za pobjedu aktuelnog prvaka Slovenije i plasman u četvrtfinale Kupa.

Za Olimpiju su danas od prve minute zaigrali Asmir Suljić i Tomislav Tomić. 

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi