Kodro ekspresno napušta Athletic Bilbao?
EPA

Nije u ozbiljnim planovima

Kodro ekspresno napušta Athletic Bilbao?

Bh. napadač Kenan Kodro mogao bi poslije samo šest mjeseci napustiti Atheltic Bilbao.

Kodro je u ovaj baskijski klub došao nakon ne baš uspješne epizode u Kopenhagenu, a čini se kako mu ruže ne cvjetaju ni danas kada je u Španiji, pa je priča oko potencijalnog transfera sve aktuelnija.

Mediji u Španiji navode kako 26-godišnji Kodro nije u ozbiljnim planovima trenera Gaizka Garitana uprkos dobrim izdanjima u pripremnim utakmicama, a to uostalom pokazuje i minutaža koju ima na startu sezone.

Činilo se kako Kodrino vrijeme dolazi, no u uvodna dva kola LaLige bh. napadač nije ubilježio niti minutu i ispred njega su veteran Aritz Aduriz i mladi Inaki Williams, koji je nedovno potpisao novi višegodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Athletic Bilbao je Kodro u minuloj sezoni sakupio 11 nastupa i pritom postigao jedan gol, a prethodno je, podsjetimo, igrao za Kopenhagen, Mainz, Grasshoppers, Osasunu i Real Sociedad.

Promo

Top Komentari

SeoRusilac
Steta
3 8
niko nikovic
kada je potpisao ugovor, stavili mu klauzulu 800000 eura hahahahahaha
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi