Koeman o Suarezu: Izgleda kako sam ja ispao loša osoba u ovom filmu...
Foto - EPA

Trener Barcelone se oglasio

Koeman o Suarezu: Izgleda kako sam ja ispao loša osoba u ovom filmu...

M. Šljivak

Trener Barcelone Ronald Koeman govorio je danas o odlasku Luisa Suareza iz kluba.

Urugvajac se nakon šest godina oprostio od Barcelone i potpisao je za Atletico, a prva zvijezda Lionel Messi je žestoko opleo po rukovodstvu kluba i treneru Koemanu zbog prodaje svog najboljeg prijatelja.

"Izgleda kako sam ja ispao loša osoba u ovom filmu iako sam nazvao Luisa Suareza i pokazao poštovanje prema njemu kao fudbaleru i osobi. Rekao sam mu da će mu biti teško izboriti se za minutažu ako ostane, ali da će biti dio ekipe ako ostane. Prije nego što sam došao ovdje klub je donio određene odluke koje sam ja prihvatio", rekao je Koeman.

Dotakao se i Messijevog oproštajnog pisma od Suareza u kojem je prozvao rukovodstvo kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Normalno da je tužan kada je jedan od njegovih prijatelja napustio klub. Leo je primjer svima, nijednom se nije desilo da nije spreman. Pokazao je predanost i nemam nikakvih sumni u njega", istakao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Ne smiješ ti ni imati sumnje u njega, jer možeš kući brže nego sto misliš.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi