4

Komentari (4)

Bajernovac
pa sto zapinjete za Pjanica lik se vrti u krug dodaje lopte u 5 metara ,,nidje veze pa u repki kad igra nemoze se sastavit ,,,kako ste dosadni **** vas Pjanic to sto je Bosanac nemora da znaci da mora bit u Barceloni glavni BAJA,,
Inter_tz
Sad tek nece igrat kako se oporavio busquets
ryan.giggs
Pjanić igra kao ******, doda sebi najbližem, gol ne može pogoditi. Naš je, ali mu je igra k. Krampa Busquets je bolji od njega, a to nažalost mnogo toga govori.
Krosteutegurovic
Upravo tako, ja to stalno pišem a mnogi pucaju dislajkove, jer i kad dobije šansu za igrati, neiskoristi je. To da je naš to stoji i ja bi volio da rastura tamo ali brate da je najrođeniji ako nije za Barse nije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti