Koeman našao magičnu formulu za vezni red, ali Pjanića raduje jedna stvar

Dobit će novu šansu

Koeman našao magičnu formulu za vezni red, ali Pjanića raduje jedna stvar

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju na gostovanju protiv Rayo Vallecana utakmicu osmine finala Kupa kralja.

Katalonski klub gostuje u predgrađu Madrida i jasno je da će Ronald Koeman napraviti određene promjene u sastavu. Jutros je katalonski Sport pisao o tome da je Keoman našao magičnu formulu što se tiče veznog reda, te da je prezadovoljan igrama De Jonga, Pedrija i Busquetsa.

Koliko vjeruje u ovaj trojac u veznom redu najbolje pokazuje činjenica da su oni odigrali čak šest od posljednjih sedam utakmica Barcelone. To su loše vijesti za Miralema Pjanića koji nikako da se izbori za minutažu, ali će bh. fudbaler dobiti novu šansu.

Naime, Busquets neće moći igrati za vikend meč La Lige protiv Athletic Bilbaa zbog žutih kartona i očekuje se da će Pjanić zauzeti njegovo mjesto u početnom sastavu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, Sport piše da će Pjanić i sutra igrati od prve minute i imat će šansu u ove dvije utakmice da pokaže Koemanu da zaslužuje dosta veću minutažu nego što trenutno ima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user601
drugi Ozil polaHko
1 3
Tz_Niko75
Ko da ce Koeman promijeniti misljenje? Pa nije budala, sam sebe. Pjanic mora ic iz Barce ako misli igrat i zabijat.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi