Legendarni fudbaler Arsenala na poseban način doživio je autogol Martineza

Emocije su proradile

Legendarni fudbaler Arsenala na poseban način doživio je autogol Martineza

Esmer Oštraković

Nogometaši Arsenala jučer su priuštili veoma slatku pobjedu svojim navijačima na jako teškom gostovanju kod Aston ville. Iako su dva puta gubili, na kraju su uspjeli slaviti sa 2:4.

Nije dobro krenulo za Topnike koji su primili gol na samom otvaranju utakmice, te su odmah bili u rezultatskom deficitu.

Ipak, Saka je ubrzo vratio stvari na početak, ali kada se činilo da se Arsenal konsolidoao, Coutinho je zabio za novo vodstvo Aston Ville.

Na odmor se otišli upravo pri tom rezultatu. U drugo poluvrijeme je Arsenal ušao dosta bolje, te je novo poravnanje Topnicima donio Zinchenko.

Vrijeme je prolazilo, ali niti jedna ekipa nije postigla gol. Činilo se da će utakmica završiti podjelom bodova.

Sudija je utakmicu produžio za šest minuta, a gol vrijedan tri boda postignut je u 93. minuti. Jorginho je uz dosta sreće bio glavni krivac za ovaj gol.

Na poseban način gol je doživio i legendarni fudbaler Arsenala Martin Keown koji je iz studija sa stadiona proslavio ovaj gol.

Osim njega u studiju je bio i Crouch koji se u nevjerici uhvatio za glavu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo je da je Keown u svojoj karijeri nosio dres i Aston Ville i Arsenala, ali je deklarisani navijač Topnika.

A kako i ne bi bio. Naime, on je za Aston Villu odigrao samo 32 utakmice, dok je u dresu Arsenala upisao 428 nastupa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti