Povučenom Arteti ponestalo živaca i nastao je urnebesan snimak kako imitira i ismijava glavnog suca
Nervozni Mikel Arteta imitirao je glavnog suca današnje utakmice u Birminghamu.

Na današnjoj utakmici

Povučenom Arteti ponestalo živaca i nastao je urnebesan snimak kako imitira i ismijava glavnog suca

Eldar Ganibegović

Fantastičnu fudbalsku predstavu gledali smo danas u Birminghamu. Arsenal je s 2:4 nakon velike drame savladao Aston Villu, a pred kraj utakmice, dok je rezultat još bio 2:2, viđena je scena za pamćenje.

U okviru 24. kola engleske Premier lige Arsenal je danas kao gost savladao Aston Villu rezultatom 2:4 i tako ostao s tri boda prednosti na prvom mjestu ispred Manchester Cityja.

Nije nikako dobro krenulo po Arsenal s obzirom na to da je Villa povela već u petoj minuti preko Watkinsa, no Saka je izjednačio desetak minuta kasnije.

Novo vodstvo Aston Villi donosi Coutinho u 31. minuti, da bi pola sata kasnije po drugi put stvari na početak vratio Zinchenko.

Arsenal je napadao i dojam je da je tokom drugog poluvremena više zaslužio pobjedu (što se na kraju i desilo), no lopta nije htjela u gol, pa je samim tim rasla i nervoza, kako kod igrača, tako i u stručnom štabu.

Igrala se 90. minuta utakmice kada je glavni sudija meča Simon Hooper signalizirao rukama da se treba izvršiti izmjena, što je naljutilo Mikela Artetu.

Oglasi

Jasno, domaćin je bio taj koji je htio da izvrši izmjene kako bi smirio stvari na terenu i priveo utakmicu kraju te osvojio makar bod nakon što je dva puta vodio.

Zabilježena je urnebesna reakcije Mikela Artete koji važi za jednog povučenog trenera i čovjeka. Imitirao je na ismijavajući način mimiku Hoopera, a video je već viralan na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju izmjene nisu ni izvršene jer je ubrzo nakon toga Arsenal postigao gol za 2:3, te je Aston Villa krenula svim silama naprijed po bod, no samo je primila još jedan pogodak.

Pobjedu Arsenalu su u sudijskoj nadoknadi donijeli Emiliano Martinez (autogol nakon šuta Jorginha), te Gabriel Martinelli koji je postigao pogodak nakon kontre u osmoj minuti nadoknade. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Hhaaah, ovako ce mahati i kada budu SAMPIONI, ali od 5 mjesta PA DOLE..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi