Koga Dalić i Vatreni žele izbjeći iz drugog šešira pred sutrašnji žrijeb?
Hrvatska se kao evropski viceprvak nalazi u najjačoj grupi pred sutrašnji žrijeb, a za protivnike iz drugog šešira može dobiti Njemačku, BiH...

Njemačka je svima nepoželjna

Koga Dalić i Vatreni žele izbjeći iz drugog šešira pred sutrašnji žrijeb?

E. Škorić

U nedjelju s početkom u 12 sati počinje žrijeb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2020. godine

Bh. reprezentacija je u drugoj jakosnoj grupi, a iznad su u prvoj jakosnoj grupi velesile kao što su Hrvatska, Francuska, Belgija, Engleska, Holandija, Portugal, Španija, Italija, Švicarska i Poljska.

Koga god Zmajevi da dobiju, bit će to dobri mečevi, ali eto već sada možemo zaključiti da bi, uz dužno poštovanje svima, posljednje dvije nabrojane selekcije nekako bile i najpoželjnije.

A koga Hrvati žele da izbjegnu u žrijebu iz druge jakosne grupe u kojoj se nalazi i Bosna i Hercegovina?

Tu su još Njemačka, Austrija, Ćeška, Danska, Island, Rusija, Švedska, Ukrajina i Wales.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Selektor Vatrenih Zlatko Dalić nada se da će njegov tim izbjeći Njemačku i to je gotovo želja svih u reprezentaciji nama susjedne zemlje. I očekivano da ne žele igrati protiv Njemačke, obzirom da je riječ o bivšem svjetskom prvaku koji je u maloj krizi, ali ima vrhunske igrače i željet će upravao u kvalifikacijama za EP da pokaže pravo lice.

Nadamo se i mi da Hrvatska neće biti u istoj grupi s nama, radije bismo iz prvog šešira Švicarsku ili Poljsku...

Top Komentari

hr hb
Što ne želite hrvatsku bas bi volio da ove bosnje spuste na zemlju najveci im uspjeh ulazak u ligu a nacija
6 53
Saad
Otkad je Poljska velesila nogometna????
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi