Luka Modrić je nakon meča Engleska - Hrvatska pokazao da je pravi gospodin
Nismo navikli da se velike zvijezde ovako ponašaju nakon poraza, ali u tome je veličina Luke Modrića.

Čestitao Englezima

Luka Modrić je nakon meča Engleska - Hrvatska pokazao da je pravi gospodin

Fudbaleri Hrvatske doživjeli su prije dava dana poraz na Wembleyju od Engleske sa 2:1 i na taj način su ispali u diviziju B Lige nacija.

S druge strane, Gordi albion se ovom pobjedom plasirao na završni turnir divizije A koji će biti održan u Portugalu i borit će se za trofej, a čestitku im je nakon meča uputio i Luka Modrić.

Najbolji fudbaler Evrope se nakon poraza ponio kao pravi gospodin, pa mu nije bilo mrsko da u tunelu Wembleyja sačeka engleske reprezentativce i selektora te im čestita na pobjedi.

Prvi je u tunel ušao i čestitku od Modrića dobio selektor Gareth Southgate, a nakon njega i desni bek Kyle Walker koji je svojevremeno igrao u Tottenhamu skupa sa Modrićem.

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u video prilogu:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Semberija
Ilija popusi kurac
6 6
Semberija
I opet
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi