Kojašević potpisao za Vojvodinu, stižu i trojica bh. igrača?
Foto: EPA

Pojačanja u novosadskom timu

Kojašević potpisao za Vojvodinu, stižu i trojica bh. igrača?

M. Šljivak

Crnogorski fudbaler Damir Kojašević potpisao je ugovor s ekipom Vojvodine iz Novog Sada.

Iskusni 30-godišnji fudbaler u redove Novosađana dolazi iz redova skopskog Vardara, gdje je proveo proteklu sezonu, a s Vojvodinom je potpisao ugovor na godinu dana.

Kojašević je ljubiteljima fudbala u BiH dobro poznat jer je godinu i po nosio dres FK Sarajevo, gdje je još uvijek miljenik navijača.

Vojvodina je jako blizu dovođenja i trojice bh. fudbalera. Radi se o nekadašnjem igraču Borca Siniši Saničaninu (22), te iskusnom Borisu Pandži  (31), koji je na kraju ove sezone napustio ekipu Širokog. Oba fudbalera su, kako saznajemo, jako blizu potpisa s ovim timom, ali bi bh. kolonija u Vojvodini mogla biti i veća.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Također, ugovor bi sa ovim klubom mogao potpisao i Ognjen Đelmić. Ovaj fudbaler čeka još papire iz ekipe Debrecina, te će ubrzo postati član novosadskog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi