Koje igrače od pozvanih je Petev otpisao?

Nema ih u zapisniku

Koje igrače od pozvanih je Petev otpisao?

Admin Čaušević

Ivaylo Petev je za utakmice protiv Crne Gore i Rumunije pozvao 28 igrača.

U odnosu na prvobitno planirani spisak došlo je do nekoliko promjena pa su tako naknadno pozvani Kenan Kodro, Dario Šarić i Besim Šerbečić, dok su otpali Luka Menalo i Anel Ahmedhodžić.

Također za mečeve nije mogao konkurisati ni Jusuf Gazibegović, a Rade Krunić se nije pojavio na okupljanju iako uredno treninga u Milanovom trening kampu.

Kada je u pitanju utakmica protiv Crne Gore pogledam u zvanični zapisnik Petev je odlučio otpisati neke od pozvanih igrača.

Tako u zvaničnom zapisniku nema Dine Hotića(Cerce Brugge), Adnana Kovačevića(Ferencavros) i Sanjina Prcića(Strasbourg).

No description available.

Oglasi

Podsjećanja radi startna postava protiv Crne Gore izgleda ovako: Šehić, Dedić, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Pjanić, Bešić, Hadžiahmetović, Stevanović, Demirović, Džeko.

Na klupi su se našli golmani Vasilj i Pirić, zatim defanzivci Šerbečić, Sušić i Miličević, veznjaci Danilović, Gojak, Cimirot i Duljević te napadači Kodro i Prevljak.

Petorici igrača bh. reprezentacije prijeti suspenzija, a to su: Kolašinac, Pjanić, Prevljak, Gojak i Duljević.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zmajevi u ovaj meč ulaze sa prvog mjesta. U slučaju pobjede izborili bi promociju u Ligu A Lige nacija te baraž za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

UEFA je odlučila da utakmicu sudi jedan od najboljih evropskih sudija Szymon Marciniak.

Top Komentari

user1644415954
Prcić je korisniji od pjanića
0 5
Babuka1
Cuj Prcica nema.. a danulovic je tu. Menadzeri ce nam dohakati.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi