BHFanaticosi zagrijali dlanove i glasne žice, a i Crnogorci pjevaju "Bosnom behar probeharao"

Velika podrška

BHFanaticosi zagrijali dlanove i glasne žice, a i Crnogorci pjevaju "Bosnom behar probeharao"

M. Šljivak

Veliku podršku imat će večeras u Zenici reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Naša reprezentacija igra meč Lige nacija protiv Crne Gore. Pobjeda nam donosi prvo mjesto, a navijači iz svih dijelova Bosne i Hercegovine odlučili su doći na tribine Bilinog polja.

Među njima su kao i uvijek BHFanaticosu. Vatrena skupina bh. navijača pružat će i večeras gromoglasnu poruku s tribina.

Oni su sat vremena pred utakmicu u korteo krenuli ka stadionu Bilino polje. Čuje se pjesma i navijanje i zagrijavaju se dlanovi pred večerašnji meč.

Uttakmica BiH - Crna Gora se igra u Zenici na stadionu Bilino polje sa početkom u 20 sati i 45 minuta. Utakmica od je velikog značaja za obje ekipe jer pobjeda praktično donosi prvo mjesto u grupi.

Podršku će imati i Crnogorci. U Zenicu je danas stiglo oko 400 navijača naših susjeda i ugošćeni su na sjajan način. Skupa s bh. navijačima na ulicama pjevaju 'Bosnom behar probeharao'.

Oglasi

U večerašnjoj utakmici reprezentacije će nastupiti u ovim sastavima:

BOSNA I HERCEGOVINA: Šehić, Dedić, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Pjanić, Bešić, Hadžiahmetović, Stevanović, Demirović, Džeko.

CRNA GORA: Mijatović, Tomašević, Vujačić, Vešović, Radunović, Šćekić, Janković, Marušić, Savićević, Osmajić, Jovetić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Glavni sudija meča je poljski arbitar Szymon Marciniak, a pomagat će mu Pawel Sokolnicki i Tomasz Listkiewicz, četvrti sudija je Tomasz Musail, svi navedeni dolaze iz Poljske.

U VAR sobi glavni arbirtar će biti Tomasz Kwiatkowski, a asistirat će mu Pitor Lasy, također su u pitanju Poljaci.

Top Komentari

SarajFK
@pjanke.sa tebi je veceras bas tesko, sigurno si u velikoj dilemi za koga ces navijati? Za BiH i pjanketa ili za otadzbinu?
3 0
user1659354598
Sejo Brajlovic na aparatima,Fehro najveci gazda u BIH
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi