Anketa sa zeničkih ulica: Dvije Crnogorke u centru pažnje, stariji Zeničanin ukrao šou

BiH dočekuje Crnu Goru

Anketa sa zeničkih ulica: Dvije Crnogorke u centru pažnje, stariji Zeničanin ukrao šou

A. Čaušević

Manje od tri sata je preostalo do vrlo važne utakmice Lige nacija između BiH i Crne Gore.

Atmosfera u Zenici je prijateljska, a Zeničani su još jednom potvrdili koliko su Bosanci i Hercegovci gostoprimljiv narod.

Reporter portala SportSport.ba je pred utakmicu napravio anketu između navijača dvije reprezentacije među kojim svakako vlada optimizam.

"Narod je gostoprimilji, nadamo se da će kranji rezultat biti u našu korist", rekla je jedna djevojka iz Podgorice.

"Mi njima dajemo golove, a oni nama bodove", poručio je jedan optimistični Zeničanin koji je prognozirao pobjedu sa 3:1.

Sasvim očekivano navijači su prognozirali pobjedu "svojih", ali ono što najviše raduje su zaista odlični odnosi te da do sada nije zabilježen niti jedan incident.

U Zenici su navijači Crne Gore od ranog jutra te su se ljubazni domaćini pobrinuli da se osjećaju kod kuće, dok su pristalice Zmajeva počeli pristizati u popodnevnim satima.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Za nadati se da će tako biti i tokom utakmice na stadionu Bilino polje čiji će jedan sektor biti zatvoren zbog ranije kazne nakon rasističkih uvreda bh. navijača na račun gostiju na meču protiv Rumunije.

Podsjećanja radi počinje u 20:45. Izabranici Ivayla Peteva u susret ulaze sa prvog mjesta te bi pobjedom osigurali promociju u Ligu A Lige nacija te baraž za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Top Komentari

user1644923168
O Boze... cuj stariji zeničanin.. Ko ne zna Seju Čerima..nek se rokne?
3 0
SarajFK
Dobre Crnogorke. Ljepotice
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti