Koji je hrvatski klub najdraži Maradoni?

Ponosno pozirao s dresom

Koji je hrvatski klub najdraži Maradoni?

Legendarni argentinski fudbaler Diego Maradona ovih dana se nalazi u Hrvatskoj. 

Jedan od najboljih igrača svih vremena u Zagrebu prati finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine, a do njega je došao i dres hrvatskog prvoligaša Osijeka s kojim se ponosno fotografisao. 

Maradona je postao član osječkog fan Celebrity kluba i na poklon je dobio dres kluba s brojem 10, a ekipa koju vodi Facebook stranicu Osijeka nije propustila priliku da se pohvali s jedinstvenom uspomenom. 

"Možda nam danas protiv Dinama fali Ejupi, ali zato imamo Maradonu", stoji na službenoj stranici Osijeka uz fotografiju legendarnog Argentinca.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi