Kojić: Svi su protiv nas zbog čovjeka koji ulaže svoj novac u sport

Junak Sloge u pobjedi protiv Igmana

Kojić: Svi su protiv nas zbog čovjeka koji ulaže svoj novac u sport

S. Mlaćo

Slavilo se jučer na Otoci kada je Igman poveo 2:0 protiv Sloge u Simin Hanu. Olimpik je u tom trenutku bio novi lider Prve lige FBiH, te se činilo da će Sloga titulu ispustiti protiv tima koji se bori za ostanak u ligi.

Domaći su ipak postigli pet pogodaka, a čak tri je postigao stoper Jovo Kojić. Prvi je to njegov hat trick u karijeri, ali vjerovatno i najvažniji.

"Nesretno smo primili ta prva dva gola, Igman nam je dva puta prešao cenar. Uspjeli smo se vratiti do poluvremena jednim pogotkom, a na pauzi smo smo razgovarali i jasno kazali sebi da smo bolja ekipa. Što se tiče mojih pogodaka, naravno da mi je prvi hat trick. Imao sam dosta sreće, htio me gol, lopta su da kažem same padale na glavu", kazao je junak Sloge za SportSport.ba.

Vjeruje da će u Živinicama Sloga upisati tri boda i proslaviti naslov prvaka.

"To su naše komšije, ja vjeruem u pobjedu. Idemo tamo da odigramo dobru utakmicu i na kraju slavimo titulu prvaka".

Vrlo često je Sloga na meti kritika, najviše konkurenata, a tako je bilo u subotu poslije utakmice sa Igmanom. Mišljenja su da Igman nije mogao izvući bodove iz Simin Hana, a Kojić je dao komentar i na te priče.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Iskreno, ne obazirem se na to. Normalno je da pričaju, svi su protiv nas, vjerovatnog zbog jednog čovjeka. On ulaže svoje novac daje sve od sebe i to je vjerovatno razlog. Na njima je da pričaju, naše da uđemo u Premijer ligu. Pokazali smo svima da smo najbolja ekipa u ligi".

Kojić je na kraju razgovora istakao nadu da će Sloga i u Premijer ligi biti respektabilna momčad te uz par pojačanja boriti se za sami vrh tabele.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi