Koke: Naš problem? Previše remija...

Fudbaler Atletica žali za propuštenim bodovima

Koke: Naš problem? Previše remija...

Atletico Madrid je jučer gostovao Gironi s kojom je remizirao odigravši 1:1.

U dosadašnjih 14 kola, Jorgandžije imaju svega jedan poraz (najmanje u ligi) ali čak sedam remija i to je razlog zbog kojeg ovaj tim zauzima treće mjesto sa tri boda manje od vodeće Barcelone.

Jasno je da Atletico teško gubi utakmice u La Ligi, ali silni remiji su frustrirajući za sve navijače i igrače ovog kluba, među kojim je i Koke.

"Naš problem je definitivno taj što previše remiziramo. Moramo početi da pobjeđujemo u ovakvim utakmicama jer, jednostavno, osvojiti jedan bod nije isto što i sva tri. Posebno mi je žao zbog remija sa Barcelonom u prošlom kolu", požalio se iskusni fudbaler, te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moramo nastaviti ovako ali malo češće pobjeđivati, jer ovo je pomalo frustrirajuće za nas. Nastavit ćemo se truditi i boriti s nadom da će stići i pobjede".

Priliku za povratak na pobjednički kolosijek će Atletico imati za vikend protiv Alavesa.

Top Komentari

teddy sheringham
Remi je realan ishod za igru koju igrate.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije