Koke: Neka dođe u Atletico, bit će mu bolje sigurno nego u Realu

Savjetuje saigrača iz reprezentacije

Koke: Neka dođe u Atletico, bit će mu bolje sigurno nego u Realu

E. Čaušević

Fudbaleri Španije sinoć su u prijateljskoj utakmici deklasirali Argentinu sa 6:1, a zvijezda večeri bio je Isco.

Sjajni fudbaler Real Madrida postigao je hat-trick protiv Gaučosa koji su doživjeli jednu od najvećih blamaža u posljednje vrijeme. Nakon utakmice Isco je za španske medije dao do znanja Zinedineu Zidaneu da nije baš zadovoljan situacijom u Real Madridu.

"Pošto nemam kontinuitet u Realu, ove utakmice za Španiju mi daju pravu snagu. Ovdje osjećam povjerenje trenera, dok ga u Realu možda nemam. Uvijek želim da pokažem da sam dobar fudbaler i otuda odlične utakmice kao ova večeras. Povjerenje koje imam ovdje, nemam u Realu. Selektor Lopetegui mi to izražava kroz minute na terenu. Mada, možda je problem i u meni što nisam znao kako da pridobijem Zidaneovu naklonost".

Podršku svom saigraču iz reprezentacije pružio je Koke koji je član drugog madridskog kluba Atletica. Ovaj vezni fudbaler poručio je da je Isco jedan od najboljih igrača koje ova zemlja ima, te ga je pozvao da na ljeto obuče dres Atletico Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svi to dobro vidimo, kada igra za reprezentaciju onda je on jedan od najboljih igrača koje mi imamo. Igra na spektakularnom nivou u dresu Španije. U njegovom klubu to ne možemo vidjeti i ne znam šta Zidane mislio o svemu tome. Ako ne bude imako kontinuitet u Realu možda bi imao ako dođe u Atletico", poručio je Koke.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi