Koke: Nije istina da nas Evropska liga ne interesuje

Fudbaler Atletico Madrida

Koke: Nije istina da nas Evropska liga ne interesuje

Atletico Madrid će u večeras u prvoj utakmici osmine finala Evropske lige na svom Wanda Metropolitano stadionu dočekati Lokomotiv iz Moskve.

Jorgandžije su jedan od najvećih, ako ne i najveći favorit za osvajanje drugog po snazi evropskog takmičenja, ali mnogi su vjerovali da Simeonea i njegove fudbalere Evropska liga baš i ne interesuje previše, te da im predstavlja lošu utjehu za ispadanje iz Lige prvaka.

"Nije istina da nas ovo takmičenje ne interesuje. Spremni smo i sve počinje ovdje, imamo jednak entuzijazam kao kada igramo i u Ligi prvaka. Želimo ove sezone osvojiti trofej, zašto ne i u Evropskoj ligi", rekao je Koke, te dodao:

"Sada smo fokusirani samo na utakmicu sa Lokomotivom i želimo izboriti plasman u naredni krug. Kasnije ćemo razmišljati o La Ligi".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Meč Atletica i Lokomotiva igra se s početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi