Kolarov: Kakva da je, to je naša reprezentacija

Kapiten Srbije poručuje

Kolarov: Kakva da je, to je naša reprezentacija

E. Škorić

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov istakao je da ekipa treba biti skoncentrisana samo na sebe i da vjeruje kako će imati kontinuitet igranja na velikim turnirima.

Srbija je miljama daleko od Evropskog prvenstva, no Kolarov ističe da igrači trebaju biti spremni...

"Znam vrlo dobro kakva je situacija. Gledamo da odradimo ono što je do nas. Ne možemo da utičemo na to šta će se desiti sa Portugalom, ne možemo unaprijed da vidimo. Koncentrisani smo na ono što nas čeka, da budemo pravi. Ako Portugal kiksne, da budemo spremni, a ako ne, da budemo spremni za mart i baraž", rekao je Kolarov novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija dva kola prije kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo može da ostvari plasman ako pobijedi obje utakmice, a Portugal kiksne u jednoj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Upitali su ga i o "uvrijeđenim" igračima...

"Dugo sam ovdje i uvijek sam gledao svoj pristup, od prvog do ovog današnjeg okupljanja. Uvijek sam gledao da reprezentacija bude na prvom mjestu. Nekad lični ciljevi moraju da se stave u drugi plan, iako je to ponekad teško igraču da prihvati. Ma kakva reprezentacija bila. Dugo sam ovde i bilo je svakakvih ekipa, ali je to naša reprezentacija. Svako treba da stavi interes i na svoju štetu za interes grupe", rekao je kapiten Srbije.

Top Komentari

Manijak87
Jedan od rijetkih normalnih Srba, koje stvarno cijenim, i kao igrača, i kao čovjeka.
2 0
K79
cuj srbija miljama daleko od plasmana na euro a mi smo ko blizu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi