Aleksandru Kolarovu ne pada na pamet da dolazi u Crvenu zvezdu

Iskusni bek prokomentarisao glasine

Aleksandru Kolarovu ne pada na pamet da dolazi u Crvenu zvezdu

Crvena zvezda je samo od plasmana i igranja u evropskim takmičenjima u proteklom periodu zaradila ogroman novac.

S novcem, Zvezda je dobila mogućnost dovođenja kvalitetnih igrača i nuđenja bogatih ugovora svojim potencijalnim pojačanjima.

Međutim, mnogi su još van dometa.

Prije nekoliko dana su se u italijanskim medijima pojavile špekulacije da bi iskusni reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov mogao po završetku ove sezone, kada mu ističe ugovor sa Romom, pojačati Crvenu zvezdu.

Ponadali su se navijači beogradskog kluba da bi na ljeto mogli dobiti veliko pojačanje, ali od toga neće biti ništa.

Kolarov je nakon sinoćnje prijateljske utakmice Srbije i Paragvaja odgovorio na pitanje novinara o mogućem dolasku u Zvezdu.

"Moje ambicije sigurno nisu da se vratim u naš fudbal, tako da ću svoju karijeru sigurno završiti u inostranstvu", kratko je poručio Kolarov.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, 33-godišnji Kolarov je ove sezone odigrao svih sedam utakmica za Romu u Seriji A, te je postigao i tri gola.

Kolarov je svojevremeno bio član omladinskog pogona Crvene zvezde, a nakon toga je igrao za Čukarički, OFK Beograd, Lazio, Manchester City i Romu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi