Kolarov odbio povratak u Srbiju, a onda je Roma stupila na scenu

Nude mu novi ugovor

Kolarov odbio povratak u Srbiju, a onda je Roma stupila na scenu

E. Čaušević

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov izjavio je prije nekoliko dana da se neće vraćati u Srbiju i da će igračku karijeru završiti negdje u inostranstvu.

Prethodnih sedmica u srbijanskim medijima dosta se špekulisalo o tome da bi Kolarov mogao zaigrati u dresu Crvene zvezde, ali je on to demantovao i poručio je da će karijeru sigurno završiti van granica Srbije.

Ljetos se Kolarov povezivao i s odlaskom u Tursku jer je interes pokazao Fenerbahče. No, nakon razgovora s čelnicima Rome odlučeno je da on ostane u rimskom klubu.

Iako će narednog mjeseca Kolarov proslaviti 34. rođendan jasno je da još uvijek ne razmišlja o završetku karijere. Italijanski mediji prenose da u Romi čak žele da on ostane u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Corriere della Sera je objavio da u Romi spremaju novi ugovor za Kolarova do ljeta 2021. godine s opcijom da se isti produži na još jednu sezonu. Na ovaj način Roma pruža šansu Kolarovu da se penzioniše u ovom klubu.

Kolarov je u Romu stigao na ljeto 2017. godine za pet miliona eura iz Manchester Cityja. Njegov trenutni ugovor ističe na kraju ove sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi