Kolarov od ljeta u novom klubu?
Foto: EPA

Pišu italijanski mediji

Kolarov od ljeta u novom klubu?

Iako je nedavno potpisao novi ugovor, italijanski mediji ponovo sele Aleksandra Kolarova iz Rome.

Reprezentativac Srbije ozbiljno razmišlja o budućnosti jer se u posljednjih mjesec dana nije naigrao, a kako tvrde na 'čizmi', na kraju sezone bi mogao napustiti Olimpico.

Svoju karijeru bi 34-godišnji Kolarov trebao nastaviti u Bologni koju vodi Siniša Mihajlović s kojim je veliki prijatelj, a novinar Francesco Balcani tvrdi kako je posao skoro završen.

"Dugo je Mihajlović nagovarao Kolarova da promijeni sredinu", navodi se.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije tajna kako navijači Rome nisu nikada posve prihvatili Kolarova, ponajviše zbog njegove prošlosti u dresu ljutog rivala Lazija. Za Nebeskoplave je igrao pune tri godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DylanDog
A Džeko? Da bude Balkan style!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti