Kolarova već čekao posao kada završi karijeru?
Foto: EPA

Ostat će u fudbalu

Kolarova već čekao posao kada završi karijeru?

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi ostati u Romi i nakon što završi svoju karijeru.

Kolarov je početkom januara produžio vjernost Romi do 2021. godine, a po isteku saradnje s italijanskim klubom očekuje se da će kopačke 'okačiti o klin' i okrenuti se drugim opcijama.

Mediji na Apeninima prenose kako će se Kolarov vjerovatno baviti trenerskim poslom, a priliku da uči zanat imat će upravo u Romi s obzirom da mu je Paulo Foncesa već ponudio da bude dio njegovog stručnog štaba.

Za sada, prenosi Calciomercato, još nije ništa odgovorio, ali svakako planira da ostane u fudbalskim vodama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Kolarov je došao u u Romu u julu 2017. godine iz Manchester Cityja. Prethodno je u Italiji još igrao u dresu ljutog rivala Lazija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi