Kolašinac čestitao Mustafiju rođendan i obrukao ga za sva vremena

'Udarac' ispod pojasa

Kolašinac čestitao Mustafiju rođendan i obrukao ga za sva vremena

S. Grebović

Danas svoj 27. rođendan puni igrač Arsenala i njemačke reprezentacije Shkodran Mustafi.

Tom prilikom neki njegovi saigrači su mu čestitali rođendan, a jednu od najoriginalnijih čestitki dobio je od reprezentativca naše zemlje Seada Kolašinca s kojim je veliki prijatelj i van terena.

Popularni Seo jedan je od najobožavanijih igrača u svlačionici upravo zbog svog smisla za humor.

Tako je Kolašinac na svom instagram storyju objavio snimak Mustafijevog blago rečeno neuspjelog centaršuta sa utakmice protiv Newcastlea početkom mjeseca koju su Topnici riješili u svoju korist sa 2:0, uz natpis "Uživaj u svom danu uz OVAJ centaršut".

Lopta je završila u najjeftinijim redovima na Emiratima, a ovaj potez izazvao je smjeh kako navijača tako i igrača Arsenala, posebice Aubameyanga kojeg je ovaj potez iskreno nasmijao.

Inače, Arsenal je u jako dobroj formi jer je u posljednjih sedam susreta upisao šest pobjeda u svim takmičenjima i trenutno zauzima četvrtu poziciju sa 66 bodova koja ih naredne sezone vodi u Ligu prvaka.

Čestitku Seada Kolašinca pogledajte u video prilogu:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti