Kolašinac danas ide specijalisti, Arteta se nada da će opet zaigrati ove sezone

Situacija nije dobra

Kolašinac danas ide specijalisti, Arteta se nada da će opet zaigrati ove sezone

Bh. reprezentativac i lijevi bek Arsenala Sead Kolašinac ponovo je povrijeđen. 

Radi se o fudbaleru koji baš nema sreće s povredama u posljednje vrijeme, a posljednju je zaradio na samom početku meča protiv Evertona prije tri dana. U pitanju je obnovljena povreda ramena zbog koje Kolašinac nažalost neće moći igrati u play offu za našu reprezentaciju.

Dakle, zbog povrede će minimalno pauzirati između četiri i šest sedmica, tako su barem jučer rekli iz stručnog štaba Zmajeva. Danas je novitete oko povrede komentarisao i trener Topnika Mikael Arteta.

"Sead danas ide kod specijaliste i znat ćemo više informacija poslijepodne", kazao je Arteta na početku pa onda bio nešto direktniji. "Ali, boli ga, to je osjetljivo područje i nismo uopšte optimisti".

Novinari su ga potom pitali hoće li Koašinac ponovo zaigrati ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da hoće, ali ne znam. Sve zavisi od današnjeg pregleda i od toga da li će biti potrebna operacija ili ne. Nadam se da ćemo nešto više znati kasnije", dodaje španski trener.

Kolašinac je ove sezone odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima i upisao dvije asistencije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Svi se nadamo da će naš tenk ponovo zaigrati ove sezone a ako i ne zaigra, niko nece biti na gubitku.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti