Lacazette može ići ako se Arsenal ne plasira u Ligu prvaka
Foto - EPA

Francuz se dogovorio

Lacazette može ići ako se Arsenal ne plasira u Ligu prvaka

Midhat Šljivak

Francuski napadač Alexander Lacazette moći će napustiti Arsenal ako se klub ne plasira u Ligu prvaka.

Kako navodi The Times, Arsenal je obećao francuskom napadaču prodaju ako se klub ne plasira u Ligu prvaka naredne sezone, što je izuzetno realna opcija.

Arsenal je relativno blizu četvrtog mjesta. Zaostaju sedam bodova za Chelseajem, ali će im biti potreban perfektan završetak sezone kako bi uspjeli dohvatiti ovo mjesto.

Opcija plasmana postoji i preko Evropske lige, no i tamo je izuzetno težak put do trofeja, pa neće biti nikakvo čudo ako Topnici ponovo ostanu bez nastupa među najboljim timovima Evrope.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To će očigledno značiti i odlazak Lacazettea, a njegovim putem bi mogao i Pierre-Emerick Aubameyang, kao i druge zvijezde tima.

Svi oni žele igrati Ligu prvaka. Dres Arsenala im to sada ne garantuje, pa bismo na Emiratesu mogli gledati veoma prometno ljeto.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Coorona
Znaci Arsenal sigurno dovodi dva nova napadaca..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi