Kolašinac i Bentancur od ljeta u Juventusu

Kraj zimskog prelaznog roka za Bianconere

Kolašinac i Bentancur od ljeta u Juventusu

Midhat Šljivak

Ekipa Juventusa završila je januarski prelazni rok, tvrde italijanski mediji.

Iako je postojala mogućnost da Stara dama dovede lijevog beka do kraja prelaznog roka od toga neće biti ništa.

Iz Juventusa su potvrdili da će Kwadwo Asamoah do kraja sezone igrati na ovoj poziciji, jer ne postoji ni trunka mogućnosti da Schalke pusti Seada Kolašinca u Torino.

Nije međutim prvak Italije odustao od bh. fudbalera, pa ćemo Kolašinca od juna vjerovatno gledati u dresu slavnog italijanskog tima, gdje će zamijeniti Patricea Evru, koji je otišao u Marseille.

Novi član Juventusa postaće i Argentinac Rodrigo Bentancur. Ovaj sjajni veznjak u narednim danima će doći u Torino kako bi potpisao ugovor, ali će se timu pridružiti tek na ljeto. Juve će za usluge ovog fudbalera argentinskom velikanu Boca Juniorsima isplatiti oko 10 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove zime ekipu Juventusa je pojačao Tomas Rincon, ali čini se kako su već na ljeto osigurali dva zaista odlična fudbalera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi