Kolašinac najvjerovatnije spreman za subotnji meč

Propustio je jedan trening

Kolašinac najvjerovatnije spreman za subotnji meč

S. Grebović

Lijevi bek Arsenala vratio se u London dan prije posljednje utakmice kvalifikacija protiv Lihtenštajna, zbog povrede koju je zadobio u meču protiv Italije.

Medicinski tim Arsenala bi trebao donijeti konačnu odluku neposredno pred meč sa Southamptonom koje Topnike očekuje za vikend, prognoze su optimistične.

Posjećamo, Kolašinac je prema riječima Prosinečkog zadobio povredu zadnje lože zbog čega nije bio u konkurenciji za meč sa Lihtenštajnom, koji je inače naš tim riješio u svoju korist 3:0.

Pored njega, neizvjestan je nastup i Danija Ceballosa, čiji se povratak očekuje tek sredinom idućeg mjeseca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmicai između Arsenala i Southamptona na rasporedu je u subotu od 16 sati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

K79
Pjanić i on uvijek ista priča kad god gubimo oni se iznenada povrijede !
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi