Kolašinac odlazi? Klub iz Njemačke spremio 20 miliona eura
Foto: EPA

Bh. fudbaler bi mogao postati višak

Kolašinac odlazi? Klub iz Njemačke spremio 20 miliona eura

Fudbalski reprezentativac BiH Sead Kolašinac mogao bi se vratiti u Bundesligu.

Iako je ove sezone više-manje standardan u prvoj postavi Arsenala, sve se više špekuliše o tome da bi Kolašinac poslije tri godine mogao napustiti Emirates.

Jedan od razloga je 'gužva' na poziciji lijevog beka, gdje bi Arsenal ovog ljeta trebao biti jači i za Laywina Kurzawu iz PSG-a, a u slučaju da dođe do tog scenarija, bh. fudbaler ne bi morao brinuti za budućnost.

Nakon što smo ranije pisali o interesu Napolija, sada je poljski novinar sa TVP Sporta Marcin Borzecki objavio da je Kolašinca spreman ponovo angažovati. Schalke. Po njegovim navodima 'Rudari' su spremni da za transfer izdvoje 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako Topnici odluče prodati Kolašinca, Schalke je spreman za kupnju", navodi ovaj novinar.

Kolašinac je upravo iz Schalkea otišao na Emirates, a klub iz Gelsenkirchena želio ga je vratiti i prošlog ljeta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi