Kolašinac oduševio Grke fotografijom nakon meča

Tokom meča uzbuđenja nije nedostajalo

Kolašinac oduševio Grke fotografijom nakon meča

S. Mlaćo

Nogometna reprezentacija naše zemlje u utorak je remizirala protiv Grčke (2:2).

Vodili smo 2:0, ali na kraju spašavali bod. Grci su bili sjajni u drugom dijelu, te uzbuđenja nije nedostajalo, iako se činilo da ćemo lako do tri boda, s obzirom na sjajne otvaranje meča.

Publika na kraju nije mogla biti zadovoljna, ali sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi. Vrijedi samo istaći da su naši navijači izviždali himnu Grčke, no Grke je oduševila fotografija poslije meča.

Naime, Sead Kolašinac je ispred svlačionica objavio fotografiju sa saigračem iz Arsenala Sokratisom Papastathopoulosom.

"Ovo je fudbal", pisalo je u opisu, a Grci su istu podijelili na zvaničnoj facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Promo

Top Komentari

Samkodk
Vala s ovim cetnicima se nije trebao slikati koji svrsavaju uz noz zica srebrenica i postavili su odmah grcku zastavu kad su ubijali po srebrenici.,
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi