Kolašinac: Računamo na podršku navijača

Pred duel s Izraelom

Kolašinac: Računamo na podršku navijača

M. Šljivak

Sead Kolašinac spreman je stigao na pripreme fudbalske reprezentacije BiH.

Fudbaler njemačkog Schalkea ističe kako mu je nedostajalo druženje sa saigračima iz reprezentacije.

"Nedostajala mi je ova atmosfera i ambijent, mada sam pratio sve što se dešavalo  oko reprezentacije. Došao sam spreman. Imao sam osam slobodnih dana pa sam ih iskoristio za individualne treninge", rekao je Kolašinac, koji je zadovoljan proteklom sezonom:

"Zadovoljan sam, bez obzira na sve. Bila je teška sezona za mene i za klub. Ali, to je prošlost i sad opet igram, koljeno je dobro i nemam razloga za brigu", ističe bh. reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pred reprezentacijom je težak meč s Izraelom. Međutim, defanzivac Schalkea vjeruje u pobjedu.

"Znamo da trebamo dobiti ovu utakmicu i bez obzira na rezultat iz prvog meča, ako damo svi svoj maksimum dobićemo meč. Naravno, računamo i na podršku navijača, koji su nam uvijek bili važni a meni posebno će njihova podrška značiti puno", rekao je Sead Kolašinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti