Kolašinac se na velika vrata vraća u ekipu Arsenala?
Arsenal danas pred svojim navijačima igra veliki derbi protiv Liverpoola, a engleski mediji prenose da će Kolašinac nakon dugo vremena od prve minute zaigrati u Premiershipu jer Emery ima velikih problema s povrijeđenim igračima.

Emery će mu dati šansu u derbiju protiv Liverpoola

Kolašinac se na velika vrata vraća u ekipu Arsenala?

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala danas pred svojim navijačima igraju veliki derbi protiv Liverpoola u okviru 11. kola engleskog Premiershipa.

Topnici u posljednje vrijeme igraju veoma dobro i očekuje se spektakularan okršaj protiv Redsa. Prema pisanju engleskih medija Unai Emery je primoran zbog povreda napraviti nekoliko promjena u sastavu, a navodno od prve minute će zaigrati i naš reprezentativac Sead Kolašinac.

Kako pišu danas mediji u Engleskoj Kolašinac će nakon duže pauze zbog povrede konačno od prve minute početi meč u Premiershipu i to baš protiv Liverpoola. Navodno, Emery bi utakmicu trebao početi u formaciji 4-2-3-1, a Kolašinac će igrati na svojoj poziciji lijevog beka.

Zbog povreda van terena su Sokratis i Monreal i zbog toga je Emery primoran u prvi tim ubaciti tek oporavljenog Kolašinca. Veliki problem je i pozicija desnog beka jer se Hector Bellerin žali na povredu, ali bi trebao biti spreman za današnji derbi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vjerovatni sastav Arsenala: Leno, Bellerin, Mustafi, Holding, Kolašinac, Torreira, Xhaka, Ozil, Iwobi, Aubameyang, Lacazette.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Ubit ce ga Salah/Mane.
2 6
Emir
Da hoce Salahu nogu slomiti i bar jedan gol postici...
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi